Parametrat TEKNIKE

KORIDORI

9.75 m²

QENDRIMI DITOR

21.92 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

16.77 m²

DHOMA E FJETJES 1

11.75 m²

DHOMA E FJETJES 2

12.35 m²

BANJO

5.09 m²

WC

2.33 m²

LOGJA

5.59 m²